Menu Sluiten

Over By Mariëlle

By Mariëlle is een initiatief van Mariëlle Slingerland. Senior manager en onafhankelijk adviseuse bij Oriflame. By Mariëlle focust zich op het geven van persoonlijke adviezen, workshops en coaching van consulenten op het gebied van cosmetica, verzorging en wellness. Wij werken enkel met de producten van Oriflame.

Waarom Oriflame?

Oriflame is een Zweeds cosmetica bedrijf welke al meer dan 50 jaar actief is en verkoopt in 66 landen wereldwijd. Wij werken enkel met Oriflame, simpelweg omdat er geen enkel ander merk is die naar ons idee alles heeft wat je zoekt en verwacht van een cosmetica merk. De belangrijkste overwegingen:

  • Test niet op dieren!
  • A+ kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  • Producten worden in eigen fabrieken gemaakt.
  • Altijd een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie.
  • Persoonlijk advies, begeleiding en contact.

Oriflame biedt een enorm scala aan variatie in producten. Van cosmetica tot wellness, huidverzorging en accessoires. Oriflame is de one-stop-shop die alles te bieden heeft voor jouw dagelijkse beauty routines.

Zo begon het…

Mijn moeder werkt al bijna 25 jaar bij Oriflame. Beauty, verzorging en wellness zijn er bij mij met de paplepel in gegoten. Ik heb eigenlijk altijd Oriflame producten gebruikt, maar ook (zeker in mijn rebelse tienerjaren 😉 ) veel andere merken geprobeerd. Ik bestelde vaak wel producten voor mezelf en vriendinnen, maar verder deed ik er niet zo veel mee.

Oriflame adviseuse Mariëlle

Toen ik 26 was begon het toch te kriebelen. Ik zag hoeveel lol en voldoening mijn moeder uit het werkt haalt en hoe ze zich er helemaal in kan storten. Zodoende ben ik het voorzichtig gaan proberen en de rest is geschiedenis! Inmiddels heb ik een hoop vaste klanten, geef regelmatig online en offline workshops en heb een super gezellig team.

Hoe Oriflame mijn leven heeft veranderd

Dat klinkt heftig! Ja dat is het ook eigenlijk wel. Natuurlijk ben ik opgegroeid met het mooie merk, maar pas toen ik er zelf echt mee aan de slag ging kwam ik erachter wat Oriflame allemaal te bieden heeft en hoe het is om met beauty te werken.

Beauty betekend voor mij je goed voelen en dat uitstralen.

Beauty is zo veel meer dan een lipstick, de juiste kleur foundation of een goede huidverzorging. Met huidverzorging creëer ik me-time momenten voor ontspanning en een mooier uitziende huid geeft mij zelfvertrouwen. Met de wellness producten van Oriflame voel ik me fitter en vitaler, waardoor ik meer kan doen van wat ik leuk vind. En met make-up voel ik me zelfverzekerder en daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Oriflame is voor mij ontspanning, een leuke tijd en geld verdienen tegelijk. Ik krijg energie van mensen de juiste adviezen te geven zodat ook zij zich beter gaan voelen. Ik geniet er van om anderen te laten zien wat beauty voor hem/haar kan doen.

Sinds ik met Oriflame werk heb ik zo veel leuke mensen ontmoet. Ik pak elke kans die ik tegenkom, daardoor ben ik enorm gegroeid en binnen vrij korte tijd Senior Manager geworden. En natuurlijk de leuke verdiensten en eigen tijdsindeling geven mij veel vrijheid om juist nog meer dingen te doen die ik leuk vind.

Kortom, Oriflame heeft mijn leven veranderd.

Wil jij ook meer vrijheid in tijd? Zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt? En vind je beauty en verzorging leuk? Schrijf je snel in voor meer informatie!