Menu Sluiten

De beste 3 geuren van Oriflame | Review |

Oriflame is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige schoonheidsproducten, waaronder een breed scala aan betoverende geuren. In deze blog bespreken we drie van de beste geuren die Oriflame te bieden heeft: Divine, All or Nothing, en mijn persoonlijke favoriet, Magnetista. Elk van deze geuren heeft een unieke samenstelling die een onvergetelijke indruk achterlaat. Hieronder verkennen we deze geuren in detail.

35679-oriflame-all-or-nothing

Oriflame Divine Eau de Parfum

38497-oriflame-divine-geur


Oriflame Divine is een parfum dat de essentie van verfijning en elegantie vangt. Deze geur is ontworpen voor de moderne vrouw die zelfverzekerd is en haar vrouwelijkheid met trots draagt. Divine opent met frisse topnoten van groene bladeren en lelietje-van-dalen, waardoor het een verkwikkend en helder aroma biedt. Het hart van de geur wordt gevormd door een boeket van witte bloemen. Waaronder jasmijn en waterlelie, wat de geur een delicate en vrouwelijke touch geeft. De basisnoten bestaan uit musk en sandelhout, die zorgen voor een warme en sensuele afwerking.

Divine is hierdoor een geur die perfect is voor elke gelegenheid, of het nu een formele bijeenkomst is of een informele lunch met vrienden. De veelzijdigheid van deze geur maakt het een must-have in elke parfumcollectie. Daarnaast zorgt langdurige aroma ervoor dat je de hele dag door een vleugje luxe met je meedraagt.

Oriflame All or Nothing

35679-oriflame-all-or-nothing

Oriflame All or Nothing is een geur die, zoals de naam al suggereert, een allesomvattende ervaring biedt. Deze geur is niet alleen een parfum, maar een statement van individualiteit en zelfexpressie. Het unieke aan All or Nothing is dat het een single-note parfum is, wat betekent dat het draait om één enkele geurcomponent: de exclusieve Cœur de Patchouli. Deze unieke benadering zorgt ervoor dat de geur zich ontwikkelt en verandert met de chemie van je huid, waardoor een persoonlijke en unieke geurervaring ontstaat.

Cœur de Patchouli is een rijke en complexe geur die bekend staat om zijn diepe, houtachtige en lichtzoete aroma. Het is een geur die gedurfd en toch verfijnd is, perfect voor degenen die graag opvallen en hun persoonlijkheid willen uitdrukken door hun parfumkeuze. De Oriflame All or Nothing is ideaal voor avondjes uit of speciale gelegenheden waar je een blijvende indruk wilt maken.

Oriflame Magenetista

42741-oriflame-magnetista

Oriflame Magnetista, mijn persoonlijke favoriet, is een geur die de kracht heeft om mensen te betoveren en aan te trekken. Magnetista is ontwikkeld in samenwerking met meesterparfumeur Fabrice Pellegrin, daardoor ontworpen om een onweerstaanbare aantrekkingskracht te hebben. De geur opent met sprankelende en fruitige topnoten van zwarte bes en passievrucht, die meteen een gevoel van energie en vitaliteit geven. Het hart van de geur bestaat uit een verleidelijk bloemig boeket van pioenroos en heliotroop, waardoor de geur een sensuele en vrouwelijke kern geeft. De basisnoten van vanille en amber geven de geur een warme en uitnodigende afronding.

Oriflame Magnetista is een perfecte geur voor romantische gelegenheden of wanneer je gewoon wilt genieten van een vleugje luxe en verfijning in je dagelijkse leven. De geur heeft een combinatie van fruitige, bloemige en warme tonen. Dat maakt het een veelzijdige geur die geschikt is voor elk seizoen en elke gelegenheid.

Benieuwd naar de Oriflame geuren?

Oriflame biedt een scala aan geuren die elk hun eigen unieke charme en aantrekkingskracht hebben. Of je nu de verfijning van Divine, de gedurfde individualiteit van All or Nothing, of de betoverende aantrekkingskracht van Magnetista verkiest, er is een geur voor elke persoonlijkheid en gelegenheid. Elk van deze geuren belichaamt de kwaliteit en innovatie waar Oriflame om bekend staat. Allen biedt een onvergetelijke geurervaring die je zeker zult koesteren. Bestel jouw favoriet (of een sample) hieronder. Heel veel draagplezier!

X By Mariëlle

  • 35679-oriflame-all-or-nothing35679-oriflame-all-or-nothing

    All or Nothing Parfum is een oriëntaalse geur die jouw unieke persoonlijkheid uitdrukt. Met zijn weelderige noten van Lemon Primo Fiore, jasmijn en Vanilla Surabsolute biedt deze parfum een langdurige en onvergetelijke geurervaring.

    Beste Eigenschappen:

    • Exclusieve Vanilla Surabsolute voor een rijke en verslavende geur.
    • Luxe verpakking voor een stijlvolle en elegante presentatie.
    • Duurzame geurtechnologie voor een langdurige geurervaring.

    Inhoud: 50ml

  • 38497-oriflame-divine38497-oriflame-divine-geur

    Divine Eau de Parfum van Oriflame is een bloemige, fruitige en houtachtige geur die elke vrouw laat stralen. Met topnoten van viooltje, bamboe en waterhyacint, hartnoten van lelie, fresia, roos en jasmijn, en basisnoten van pruim, witte musk en sandelhout, biedt deze geur een elegante en langdurige geurervaring.

    Beste eigenschappen:

    • Hoge parfumconcentratie: Langdurige geurervaring die de hele dag blijft hangen.
    • Iconisch bloemig boeket: Een perfecte mix van lelie en fresia voor een elegante en vrouwelijke geur.
    • Glamoureus flaconontwerp: Een stijlvolle verpakking geïnspireerd door haute couture, ideaal voor elke parfumbalcollectie.

    Ontdek de betoverende wereld van Oriflame Divine en voel je elke dag een ster met deze luxe en tijdloze geur.

    Inhoud: 50ml

  • 42741-oriflame-magnetista42741-oriflame-magnetista

    Oriflame Magnetista Eau de Parfum is een moderne en betoverende geur die speciaal is ontwikkeld om je onweerstaanbaar te maken.  Met een harmonieuze mix van frisse, bloemige en warme noten, biedt deze parfum een unieke geurervaring die je zelfvertrouwen en aantrekkingskracht vergroot. Ontdek de magie van Magnetista en laat je verleiden door de kunst van geur.

    • Topnoten van frisse, dauwige nerolibloesem, roze peper en zwarte bessen
    • Bloemige hartnoten gevormd door het passiebloemakkoord
    • Warme, sensuele basis van musk, sandelhout en vanille

    Inhoud: 50ml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *