Menu Sluiten

Oriflame NovAge Skin Care Set | Review

Verzorg jij je huid elke dag, maak jij je huid elke avond goed schoon (niet alleen met water) en volg je meerdere stappen van een skin care routine? Yes? Good for you!! Niet al te lang geleden deed ik dat dus nog niet, tot dat ik de Oriflame NovAge skin care sets ontdekte. Het klonk allemaal als mega veel werk, daar heb ik toch geen zin in voordat ik naar bed ga? Dan wil ik snel m’n tanden poetsen en naar bed. Mijn huid zag er dan ook niet mooi uit, vol onzuiverheden, rimpeltjes begonnen te komen, het is vettig, maar ook met een doffe opslag. Gewoon niet mooi en ik snapte maar niet hoe dat kon.

Oriflame NovAge Skin Care

Ik ben toen toch maar is gaan rondkijken wat er allemaal in de markt is. Begonnen in de drogist en verschillende merken uitgeprobeerd. Maar het hielp vaak maar bij één probleem, óf tegen onzuivere huid, óf tegen rimpeltjes etc. En daarnaast merkte ik vrijwel geen verschil.

Onlangs kreeg ik de kans om de Oriflame Novage lijn uit te proberen, en ik moet zeggen, het was een ware ontdekkingsreis. Ik deel graag mijn persoonlijke ervaring met de Oriflame Novage huidverzorgingsproducten en waarom ze een plek verdienen in jouw dagelijkse routine.

Wat is Oriflame Novage?

Oriflame Novage is een premium huidverzorgingslijn die ontwikkeld is om verschillende huidproblemen aan te pakken. Of je nu last hebt van veroudering, pigmentvlekken, droge huid of acne, er is een Novage oplossing voor jou. Wat ik bijzonder vind aan deze lijn, is dat elk product wetenschappelijk is ontwikkeld en getest om maximale resultaten te bieden. De producten zijn verrijkt met krachtige ingrediënten die samenwerken om je huid te revitaliseren en te beschermen.

oriflame-novage-sets

De Vier Stappen van de Oriflame Novage Huidverzorgingsroutine

Het integreren van een gestructureerde huidverzorgingsroutine kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid en uitstraling van je huid. Oriflame Novage biedt een uitgebreide lijn van producten die ontworpen zijn om samen te werken voor optimale resultaten. Hier zijn de vier essentiële stappen van de Oriflame Novage huidverzorgingsroutine.

Stap 1: Reinig

Product: Novage+ Refresh Gel Cleanser

De eerste stap in elke huidverzorgingsroutine is het reinigen van de huid. De Novage+ Refresh Gel Cleanser verwijdert effectief vuil, olie en make-up zonder de huid uit te drogen. Het bereidt de huid voor op de volgende stappen, zodat de actieve ingrediënten beter kunnen worden opgenomen. Gebruik deze reiniger zowel ‘s ochtends als ‘s avonds voor een schone en frisse huid.

Stap 2: Ogen

Producten:

De huid rondom de ogen is delicaat en vereist speciale zorg. Oriflame biedt verschillende oogcrèmes om te voldoen aan diverse behoeften, zoals het verminderen van fijne lijntjes, het verstevigen van de huid en het verminderen van donkere kringen. Kies de oogcrème die het beste past bij jouw huidproblemen en breng deze zachtjes aan rondom de oogcontouren.

Stap 3: Boosten

Producten:

Serums zijn geconcentreerde formules die diep in de huid doordringen en krachtige actieve ingrediënten leveren. Het Novage+ assortiment biedt serums die gericht zijn op verschillende huidproblemen, zoals rimpels, verslapping, pigmentatie en onzuiverheden. Breng het serum aan na de reiniging en voor de hydratatie om je huid een boost te geven.

Stap 4: Hydrateren

Producten:

Hydratatie is cruciaal om de huid gezond en stralend te houden. De dagcrèmes van Novage+ bieden intense hydratatie en bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren. Kies een dagcrème die past bij jouw huidtype en behoeften. De varianten met SPF bieden daarnaast bescherming tegen UV-stralen, wat essentieel is om vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Conclusie

Mijn ervaring met de Oriflame Novage huidverzorgingsproducten is buitengewoon positief. Deze producten hebben mijn huid niet alleen verbeterd, maar ook mijn dagelijkse routine een luxe tintje gegeven. Wat ik vooral waardeer aan de Oriflame Novage lijn is de wetenschappelijke benadering en de hoogwaardige ingrediënten die in elk product worden gebruikt. Als je op zoek bent naar effectieve huidverzorgingsproducten die echte resultaten bieden, dan raad ik je zeker aan om de Oriflame Novage lijn uit te proberen.

Of je nu de eerste tekenen van veroudering wilt aanpakken of gewoon je huidverzorgingsroutine wilt verbeteren, Oriflame Novage heeft voor ieder wat wils. Probeer het zelf en ontdek hoe deze producten je huid kunnen transformeren.

Ben je klaar om jouw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen? Kijk dan niet verder dan Oriflame Novage!

X By Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *